Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın Kapısı, acil durumlarda kuruluşdan güvenli bir şekilde tahliye imkanı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve sima hayatını temel taşı vadi, mimariların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın bapsı, esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını hapsetmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Merdivenin genliği 80 cm’den az olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Adı yangın merdiveni olsa da baskın ve yer sarsıntısı afetlerinde bile en yaklaşan merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların olmazsa olmazlarındandır. Güvenli bir yangın merdiveninin önemi, insanoğluın emanetını kurtardığında henüz elleme anlaşılacaktır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Sertifikasyon: Farklı yangın dayanım sürelerine mevla bapların farklı fiyatları kabil. Örnek olarak 120 dakika yangına dayanım süresine mevla bir yangın kapısının fiyatı, 60 zaman yangına dayanım süresine iye bir bapnın bedelından daha yüksektir.

Türkiye’bile domestik yönetmeliklere nazaran ne örgülarda yangın bapsı yönetmek zorunludur bakacak olursak;

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin elden her yerde, özellikle de büyük binalarda olması kişilerin güç kaybı yaşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı sağlamaktadır. Buna gereğince yangın merdiveni Yangın kapısı istanbul yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da tekrar oluşturularak çoğu yerde yangın istanbul Yanggın kapısı fiyatları merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli bir süre ısı ve flama intikaline direnebilecek Yangın Kapıları kullanılır.

Seçilecek kapı midein kapsamlı riziko bileğerlendirmesi yapılmış olduktan sonra. Zaruri çalışmaaretler ve aydınlatmalar örgülmalıdır.

Paslanmaz çelik yangın bapları, başka yangın bapları üzere bina güvenliği çekimının önemli bir parçasıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, coşkunluke dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin vesair bölümlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrol altına düzenınmasına yardımcı kabil ve insanoğluın binadan emin bir şekilde tahliye edilmesini esenlayabilir.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı karşıtlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Gereç: Yangın baplarında ekseriyetle çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı Yangın Çıkış Kapısı ve yangına karşı henüz dayanırlıklidir.

Report this wiki page